Den med allt skolarbete

Ojojoj, de senaste dygnen har varit helt sjuka. Men det är mitt eget fel, min planering har varit usel. Har sammanställt en tenta på fyra sidor och ett grupparbete med Sanna och Erik på tolv sidor under tre dagar. Och det har innefattat att se om fyra filmer av Wong Kar Wai ungefär hundra gånger och skumma igen fyra outgrundligt tråkiga böcker som jag inte haft ork till att läsa, för att sedan skriva analys och sammanfattning om det. Skulle inte förvåna mig om jag blir underkänd på båda grejerna, har aldrig knåpat ihop något så fort förut. Men huvudsaken är att det blir klart i tid, vilket är imorrn klockan femton. Och har ungefär några meningar kvar på tentan så det ska nog inte vara något problem. Det jobbigaste är väl att två av böckerna tentan handlar om är skrivna av de två föreläsare som ska rätta tentan, Erik och Mats. Fyfyfyfyfy. Känns som att de kommer döma rätt hårt, de lär ju inte uppskatta om de märker att man feltolkat deras böcker. Men ändå, stroppigt av de att använda sina egna böcker. Jaja, skit samma, ska skriva klart de sista meningarna och sedan gå en underbar sömn till mötes. Igår gick jag upp klockan elva på förmiddagen, gick och lade mig klockan fem på morgonen och gick upp halv ett idag. Min dygnsrytm är helt knorkad. Och det verkar inte som att det blir bättring idag.
Hur som helst, imorrn är det seminarium i skolan, vi ska lära oss hur man opponerar på ett annat grupparbete. Och klockan sex tar jag trevliga öresunståget till Kungsbacka för att, återigen, hälsa på mamma, pappa, bellus och biffen. Underbart!
Doodles!

Adri provade bröllopsklänning för sin bröllopsspecial på sin modesida, och hon hamnade på framsidan. Roligt!

Den med Biffen

Ojoj, har ett grupparbete och en omtenta att få färdigt innan fredag och jag har total panik. Ligger så sjukt långt efter med planeringen, så måste sitta dygnet runt ända tills fredag morgon, då det ska vara färdigt. Och som grädde på moset kan jag inte ladda ner en av Wong Kar Wais filmer som jag inte har sett och som jag MÅSTE se för att kunna göra grupparbetet. Frustration! Ska se om jag kan åka hem till Sanna imorrn och lägga över den från hennes dator till min. Hoppas hoppas! Annars är jag ganska screwed.
Hade annars en mysig vecka hemma hos mamma och pappa. Sorterade ut mina och Adris gamla leksaker (ofattbart roligt, speciellt Adris små böcker hon gjorde på lågstadiet, t.ex. "sagan om Nina; den lilla katten" och "Myran Misse". Längesen jag dog av skrattanfall sådär. Och tog hand om lilla valpen Biffen såklart! Nog för att Bella är en underbar hund, men det är något speciellt med ett djur som får plats i ens knä. Ännu mer speciellt med en som konstant kryper upp i ens knä för att han fryser. ÅÅH. Snutten!
Den med allt plugg

Nu är det alltså 21 dagar kvar tills jag flyttar från Malmö, tillbaka till Lindome, tillbaka till London. Har massor av saker jag måste få fixat innan flytten från Malmö, och sedan ännu mer saker att fixa innan flytten till London. Har framförallt grupparbetet och omtentan att få fixad, vilket just nu känns helt overkligt. Alla säger alltid att folk som jobbar saknar skoltiden, att plugga är det bästa som finns. Man blir bortskämd med få timmar i skolan, ändlösa fester, nya vänner och slapp atmosfär. Men fy vad jag är trött på att plugga nu! Vill aldrig mer göra det. Konstant ångest inför tentor, otrevliga föreläsare, tidiga mornar och pubertala kursare. Och okej, visst att det är en ynnest att få plugga, det är inte alla som kan eller får göra det. Men jag, som nu sammanlagt spenderat tretton år i skolan, är färdig! Jag vill jobba, jag älskar att jobba! Det är precis samma skit som när man pluggar, men man lämnar jobbet på jobbet, man tjänar det dubbla och man slipper betala tillbaka sin lön. Nä, jobb skare va. När jag väl börjat jobba ska jag aldrig sluta. Kanske kan vara engelsk nanny föralltid? Man tjänar ju lika bra som vilken annan anställd som helst, och man jobbar aldrig helg. Awesome.

Hade fest igår också. Disneymaskerad, sjukt roligt, men ursch, jag är verkligen ingen festperson längre. Hur orkar folk med det? Ashög musik, fullt folk överallt, saker överallt, chips och vin som kladdar på golvet och grannar som bara klagar hela tiden. Pinsamt att jag redan vid ynka 22 års ålder är färdigfestad. Inte för alltdid kanske, men för tillfället. Det enda jag vill göra är att mysa med filt i en fåtölj, med cola light och grey's anatomy. Så det är precis det jag ska göra nu! Vem behöver sömn anyway? Doodles.

Den med spinnmästarevägen

Sitter i soffan hemma hos mamma och pappa i Lindome. Jag och Adri kom inte överrens i fredags vilket blev tröttsamt i längden så jag stack iväg, ganska mystiskt, i lördags morse. Här hemma händer inte så mycket, har mest slappat och inte pluggat, vilket jag borde ha gjort. Mamma och pappa preppar huset eftersom vi ska sälja det om några månader. Mäklaren kommer imorgon med alla papper som ska skrivas under och sen får vi se vad som händer. Åker i alla fall tillbaka till Värnhemmet imorgon, måste plugga ganska intensivt när jag väl kommit fram och sedan förhoppningsvis gå till skolan på onsdag. Tror att föreläsningen inte handlar om det vi ska grupparbeta om så känns egentligen onödigt att gå dit. Borde koncentrerar mig på att plugga, har en omtenta och grupparbetet att fixa innan slutet av maj och har inte börjat på nåt av det. Aja baja! Jaja, det ordnar sig på något sätt...
Och vi ska hämta valpen på måndag! Woho! Så kommer tillbaka till Lindome redan på söndag (så mycket hattande fram och tillbaka!) tillsammans med Adri. Ojoj, hur ska detta gå? Plugg, valpar, flytt hit och dit. Orka med! Men det är trevligt när det händer saker i alla fall! Full rulle skare va.
Och det är nu sju veckor kvar tills London-flytten. Galet. Har skickat efter ett utdrag ur belastningsregistret för utlandsändamål, så det blir enklare att söka jobb. Har sagt upp prenumerationer och har adressändrat tillbaka till Lindome-adressen tills vidare. Och när jag kommer ner till Malmö måste jag börja rensa ut mina grejer. Tragik! Men den dagen, det problemet. Ska lägga mig och läsa nu och hoppas att jag vaknar innan mäklaren kommer imorgon; skulle vara hyfsat pinsamt att ligga och snarka när det kommer folk hit.
Doodles!

RSS 2.0