Improvement

I motsats till hur dåligt förra veckan slutade, har den här veckan inletts väldigt bra! Simmade igår morse innan jobbet, hälsade på min substitutfamilj i Stokey, the Shaw-McManus family, efter jobbet och hängde med tjejerna i några timmar innan jag mötte Adri i Islington för äta middag på Wagamama. Åt nudel-någonting, och deep fried chicken som man doppade i en röra. Himla gott! Svårt att veta vad man äter bara eftersom alla rätter heter något i stil med biri men chala chili kage, typ. Hur som helst...GOTT. Gick och simmade idag igen, fast efter jobbet den här gången. Var där i 1½ timma, tills de slängde ut mig (stängningsdags)! Gissar att jag var en liten fisk i ett tidigare liv eftersom jag aldrig vill gå ur vattnet när jag väl kommit i. Är lite av en kruka när jag ska doppa mig, men jag känner inte, och har aldrig känt, någon som kan stanna i lika länge som jag kan i alla fall. Filmen Breakfast Club har en poäng, "EVERYONE can do something". Och det är det jag kan; stanna i vatten längre än någon annan. HA! I knew I could do something!

Ska nu kolla på Arrested Development tills jag somnar, vilket troligtvis blir ganska snart; är aptrött.

Tallyho!

Otack är världens lön

Har haft en alldeles överjävlig dag på jobbet. Har varit sjuk hela veckan och kämpat runt i ett regnigt London med snuvig näsa och ömmande hals. Och allt kulminerade när Leena pratade med mig innan jag gick hem för dagen och kontentan var ungefär att jag skulle få sparken om jag inte presterade bättre. Hm. Jag gick ju till jobbet trots att jag var sjuk? Var inte det bra nog? Ringde i onsdags morse och sjukskrev mig, för att jag skulle ha krafter kvar för att jobba på eftermiddagen och idag sade Leena att hon inte riktigt kunde lita på mig p.g.a. detta, att "jag vet att du jobbar tidiga morgnar, men det är oacceptabelt". Hon menade alltså att jag sjukskrev mig för att jag var trött. Vilken smäll på käften, jag går och lägger mig halv elva på kvällarna för att orka gå upp kvart över sex varje dag. Och alla som känner mig vet vilken nattmänniska jag är och att jag nu går och lägger mig mer än tre timmar tidigare än vad jag brukar är ju en fantastisk förbättring. Men det fick jag inte mycket för eftersom Leena verkar tro att jag inte alls är sjuk utan bara trött.
Är så besviken och ledsen, har verkligen kämpat som ett as för att orka med jobbet denna veckan och detta är alltså min belöning? Himla skoj.

Mest sur är jag för att detta har förstört hela min kväll, är så himla arg, har ingen ro att göra någonting. Och denna kvällen har jag längtat efter hela veckan. Suck suck suck.
Ska se om Adri vill kolla på Arrested Development och sedan försöka sova bort min ilska och vakna upp till en lite trevligare dag imorrn. Tallyho.

Alldeles, alldeles underbart

Har haft en alldeles underbar dag! Istället för att gå på introduktionen på gymmet, vilket blev framflyttat till imorrrn, åkte jag till Portobello market. Tog tuben för en gång skull, vilket kändes helst okej. Har nästan utvecklat en fobi för att åka tuben nu för tiden, men idag var det folktomt och Hammersmith & city-line åker ovanför marken en del. Himla mysigt. Promenerade runt klädmarknaden några tio, tjugo gånger, ville köpa allt men satte gränsen vid 45 pund, vilket resulterade i en klocka och en gitarr.

Kom hem vid två, åt lunch (glass) och tog sedan bussen upp till Highgate för att promenera i Highgate Wood. Kände mig lite äventyrlig dock och istället för att gå in i Highgate Wood gick jag in i andra delen av parken, Queens Wood. Jättefint, strålande solsken och glada hundar överallt. Råkade tappa bort mig efter ett tag dock. Tappade bort mig i parken, hamnade utanför, promenerade runt, vilse, hamnade till sist vid Highgate Station. Några läskiga tjugo minuter, det där.

Kvällen har gått åt till att spela random Backstreet Boys och Spice Girls-låtar på gitarren och kolla på första säsongen av Arrested Development. Helt perfekt spenderad dag, all in all.
Nu sova, imorrn träna, på måndag kommer Adri. Tallyho!

Posttraumatisk datorstress

Ouuåh, tröttheten är av utomjordisk skala. Är inte sömnig utan bara utmattad. Längesen jag jobbade heltid! Älskar mitt schema; jobbar 07.30 - 09.00, sedan ledig, sedan jobba 14.30 - 19.00. Underbara lediga timmar under dagen. Behövs verkligen!

Det har nu gått över en vecka sedan min stackars dator utsattes för virus. Lyckades återställa datorn men spara alla filer. Än så länge verkar allt vara okej, väntar bara på att bomben ska smälla och alla filer ska försvinna. Ursch, hemska tanke.

Idag hade jag äntligen tid till att gå till gymmet och signa upp mig. Göttans! Kostar 44 pund per månad, ingen joining fee och många perks, såsom stort badhus, steam room, stort gym, PT sessions när man joinar, inget kontrakt osv. Känns bra, ligger precis runt hörnet också. Mycket viktigt, skulle aldrig orka åka genom halva stan för att komma till gymmet. Hur som helst, vi får se hur det urartar.
Imorrn blir det jobb och babysitting, på lördag introduktion till gymmet och på måndag kommer Adri. Hurra!
NU SOVA. Tallyho.

Fan ta dem

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. Virus på min dator virus på min dator virus på min dator. Fy Fan Vad Segt. Det är trots allt mitt eget fel. Har missbrukat Isohunt något otroligt det senaste, så det var bound to happen. Fick ett enormt Don Draper-abstinens nyligen, och bestämde mig för att ladda massor av Mad men-avsnitt. Och det gick inget vidare. Kanske någon form av gud som säger åt mig att köpa en TV, DVD och lite boxar istället för att leva på fel sida av lagen?

Jaja, nu får jag i alla fall pay my dues och radera hela datorn och börja om från början. Alla mina bilder, min musik, alla filmer....LÅT FAN TA ALLA VIRUS OCH DERAS SKAPARE.

Medan min dator (sitter vid Elins dator nu) rensas på allt jag håller kärt, ska jag lägga mig på sängen, dricka massor av vatten och repetera mantrat; "Ingen har dött, jag är frisk och är lycklig. Det är bara triviala I-landsproblem. Ingen har dött, jag är frisk och är lycklig. Det är bara triviala I-landsproblem. Ingen har dött...".
Om och om igen tills jag känner mig en smula lugnare.

På återseende.


Vill/borde sova

Såhär är det;
I måndags gick jag och lade mig halv två, gick sedan upp halv sex.
I tisdags gick jag och lade mig klockan ett, gick upp halv sex.
I onsdags gick jag och lade mig halv två, gick upp halv sex.
I torsdags gick jag och lade mig halv ett, och imorse gick jag upp kvart över sex.

Och nu är klockan halv tolv och jag har, sedan i måndags, sovit ungefär 20 timmar. Och har jobbat 45 timmar under dessa fyra dagar. Hm. Borde vara trött. Okej, jag är lite trött. Men inte dödstrött direkt. Borde vara. Öuhh. Okej, ska sova. Godnatt.

Jobb och jobb

Har nu flyttat in hos Elin och ganget i Archway. Sheelagh korde mig hela vagen med alla grejer, och Vita foljde med och hjalpte till. De ar sa fina!! Sa trakigt att flytta ifran dem, hade latt kunnat bo kvar.
Och Adri akte hem igar. Himla trakigt. Hon kommer iofs tillbaka om nagra veckor, men nu nar jag har blivit van vid att bo med henne kanns det ganska tomt Tur att jag har Elin!
Sitter nu hemma hos familjen Wong, som jag jobbar for, tillsammans med Mayan. Lilla barnet, Kuber, ar pa nursery och Mayan har den har veckan ledigt fram skolan. Efter att vi droppat av Kuber imorse gick vi till Sainsbury's och kopte ingredienser till bakning. Bakade en chokladkaka med choklad-icing. Gott gott gott. Och nu kollar vi pa roliga barnprogram. Just nu ar det "Little Kingdom", handlar om en kungafamilj som har en nyckelpiga som husdjur, som skaller hela tiden och vars namn ar Gaston, haha! Undrar om det ar ett franskt program fran borjan...?
Nu ska vi leka en lek! Bu-bye!

RSS 2.0