Skynda långsamt

Det skyndar väldigt långsamt här nere i Skåne. Är fortfarande pankast i stan men försöker ligga lågt och tigga till mig pengar av mamma och pappa här och där. Inget jobb än, drar mig förf att gå tillbaka till barnomsorgen. Inga mer jävla ungar alltså. Men måste ju ha en inkomst så...what to do?

Stockholmsvistelsen var himla fin förresten! Har aldrig sett en så underbar sida av staden förut. Fick äntligen se det kulturella utbudet och vilken skillnad i jämförelse med andra städer! Gick på Skansenakvariet, Nordiska-, Östasiatiska-, Vasa- och Moderna Museet. På akvariet såg vi apor, krokodiler, hajar och en särskild utställning med världens största spindlar (varav några av burarna var oroväckande tomma). På museerna såg vi bl.a. Terrakottarmén, Män i Baddräkt, Dockskåp genom tiderna, Dandys, och Moderna museet permanenta utställning, vilket helt klart var en av de bästa jag sett. Perfekt storlek, perfekt antal tavlor och rolig blandning av konsten. Älskade det! De hade en jätterolig souvernirbutik där jag handlade järnet, bla. nyckelring, vykort, origami och bokmärke. Hade helt enkelt en fantastisk vistelse. Känner rentav för att flytta dit, när jag väl känner mig färdig med Malmö.

Sitter nu i dödens zon och kollar på Skid-VM och äter Marabou. Igårkväll hade vi game night, jag, Adri, James (Adris vän på besök) och Glassen. Spelade Monopol vilket var förvånansvärt underhållande. Speciellt eftersom James och Glassen tog spelet till en helt ny nivå; "Instead of paying you 750 kronor, how about I only pay 300 and I'll show you something really neat", "What do you say if I buy that street of yours for 4000 kronor and you'll get half price everytime you end up on the street". HIGHlarious. Och jag kom inte sist för en gångs skull (å andra sidan vann jag inte heller, så ska väl inte gotta mig för mycket).

Har förresten fortsatt mitt filmtittande, inte så ihärdigt som jag hoppats men ändå ganska lagom. Har sett Sex and The City 2, 127 Timmar, King's Speech och True Grit. Mycket mycket bra. Har även sett om The Social Network och börjat kolla på HBOs nya serie Boardwalk Empire, med Steve Buscemi som gangster i 20-talets Atlantic City. Påminner om Sopranos men inte alls så tråkigt, och med mycket vackrare foto. Loves it.

Ska kolla på studera nu efter eventuella sommarkursen och fortsätta njuta av skidåkningen. Tallyho!

RSS 2.0