Den med allt bajs

Fick ett avbrott i den annars så inrutade vardagen imorse då valpen vaknade klockan sju och gnydde. Hann bara sätta mig upp i sängen innan han bajsade och kissade på mitt golv. Ajdå. Gick för att hämta papper, kommer tillbaka, hittar kiss i hallen och sedan droppen; valpen klämmer ut ännu mer bajs på mitt golv. ÅÅH. Klockan sju på morgonen. Inte okej! Går och lägger mig igen, valpen vaknar en timma senare, gnyr. Har förlåtit honom, så han får sova bredvid mig i sängen i några timmar, fram till klockan elva när pappa kommer hem. Somnar i soffan bredvid Bella och vaknar lagom till matchen mellan Portugal och Nordkorea. Ah, underbara slöa liv. Drömde en otäck dröm i soffan dock; att jag flyttade in hos Elin och Simma i Archway men vi kom inte alls överrens. De skulle ha påskfest och när de visade mig bordsplaceringen fick jag se att de placerat mig mellan två av deras vänner från Uddevalla som jag inte känner. Blev ledsen och frågade varför jag inte fick sitta bredvid dem, de svarade; "sluta vara så sur, vi kan inte ändra nu, det kostar för mycket!". Haha, stackars mig!

Har legat ute i trädgården och solat en timme och ska nu käka mellis och kolla på fotboll. Underbara underbara sommar! Tallyho.

Den med allt bröllop

Gick upp vid tvåtiden idag, som vanligt. Har kollat på Viktoria och Daniels bröllop hela dagen, något ofrivillig, eftersom det inte gick så mycket annat på TV. Ganska roligt trots allt, trodde det skulle vara långtråkigt och lite vidrigt, kungahusmotståndare som jag är, men blev positivt överraskad! Pråliga klänningar, kunniga programledare och vacker vigsel. Inte helt tråkigt ändå. Tack och lov lyckades jag övertyga mamma att byta kanal framåt kvällen (min kungahusmotståndare till mamma kollade på spektaklet Hela Dagen) för att se fotbollsmatchen mellan Danmark och Kamerun (lagsportsmotståndare som jag är. Ursch, vad har hänt med mig?). Underbart! Vilken match, skulle alltid kolla på fotboll om det var så spännande. Resten av kvällen gick åt till att fixa mitt CV och packa och sortera inför London-flytten, bara 11 dagar kvar nu. Galet galet!

Ska sortera de sista grejerna och kolla på vänner tills jag blir tillräckligt trött för att sova, borde troligtvis inträffa om cirka två timmar. Tallyho!Min favoritbloggare Perez Hilton skrev om bröllopet, haha.

Den med all slappighet

Jag och valpen sitter och kollar på Vänner hemma hos mamma och pappa. Har varit här i en och en halv vecka och efter de hektiska veckorna jag hade i slutet av maj känns det skönt med lite ledighet. Jag och valpen lever väldigt slappt; Går upp halv elva när pappa kommer hem från jobbet på lunch, kissrunda ute i trädgården, sedan sova i soffan fram till halv två när första VM-matchen börjar. Pappa kommer hem, vi är ute i trädgården någon timme, valpen och Bella leker, jag läser Damernas Värld och Vagabond, pappa sover i solstolen. Middag och sedan kolla på Unga Mödrar med mamma. Jag spelar Half life, valpen sover middag. Mamma åker till jobbet, pappa går och lägger sig, sista matchen, valpen och Bella leker. Sen random aktivitet resten av kvällen och natten. Somnar vid fyra och sedan upp igen halv elva för kissrunda. Och så håller det på. UNDERBART SLAPPT. För slappt. Får inte gjort något överhuvudtaget, förutom att varva alla Half life-spelen, jobba på solbrännan och klippa ur roliga repotage ur Vagabond. Lever någon form av nördigt hemmafruliv. Men bara i två veckor till, sedan bär det av mot engelska landet. Jag är så exalterad att det inte går att beskriva! Jobbigt dock att behöva lämna valpen. Hur ska han klara sig utan mig! Aaah.Galen lek mellan stora och lilla valpen

RSS 2.0