30 day challenge, nr 1

Jag vet inte varför jag gillar sånna här grejer, jag kanske bara är himla uttråkad men hur som helst så är det underhållande. Idag fyller jag år, så firar med att lägga upp första delen av en 30 day challenge. Orka lägga upp en grej per dag ändå, segdraget och tråkigt. Nejnej, ALLT NU. Bästa talesättet. Fast hälften nu får det bli, orkar inte göra hela. Enjoy!


1. Intrododuce yourself

Jag gillar mina hundar, spela gitarr, choklad och Half-life och ogillar 2½ män, folk som säger "det här är inte konst" om konstig konst och Gordon Ramsay.

 

2. A picture of you

 

 

3. Pictures of yourself from the last five years

2006

2007

2008

2009

2010


4. What's in your bag?

Plånbok, iPhone, nycklar, ACO cerat, fickspegel, huvudvärkstabletter, en penna.


5. A picture of your handwriting

Lite slarvig, men man kan i alla fall läsa det. Och en bonus; längsta ordet EVER. Betyder fobi för långa ord. Haaaaha. Tror dock att det har justerats lite för att göras roligt, orginalordet är inte lika långt. Men ändå, oh the irony.


6. Your current wish list
Utöver listan jag redan skrivit på bloggen;
xbox kinect, nya glasögon, en resa till Australien, en brownie från Paul A. Young

7. Favourite song of the week

L.I.F.E.G.O.E.S.O.N, Noah and the Whale

 

8. Something you've learned

Att Hippopotomonstroesquippedaliophobia betyder rädsla för långa ord, haha.


9. Your favourite movie

Jag gillar film. Kan inte bestämma enbart en. På stående fot, i varje kategori;

Thriller – De misstänkta & 12 apornas armé

Drama – Magnolia & There will be Blood

Musical – Hairspray & Moulin Rouge

Animerat – Monsters Inc & Hitta Nemo

Komedi – Monty Python and the Holy Grail & Legally Blonde

 

10. A TV-show you're currently addicted to

Förutom Vänner, 30 rock och Arrested Development: Modern Family!!

 

11. A place you've traveled to

Var i Auschwitz på skolresa i nian. Hade en himla tur eftersom bara en person från varje klass fick åka och alla blev lottade. Ville så himla gärna åka men kände att det inte var någon idé att hoppas. Hjärtattack när jag fick reda på att jag hade haft turen att få åka. Nuförtiden när jag inte vinner saker (vilket ju händer ganska ofta) tänker jag att "jaja, jag fick i alla fall åka till Auschwitz". Resan var fantastisk och helt otrolig, kan verkligen inte fatta att jag stod på platsen där förintelsens epicentrum tog plats. Hela resan genom Sverige och Polen var regnig, blåsig och grå. Efter två dagar kom vi fram till Auschwitz och så fort vi klev ut bussen kom solen fram. Fåglarna kvittrade, gräset var grönt och torrt, vi kunde ta av oss alla jackor och halsdukar och mysa i solskenet. Och så gick vi in i lägret och ba "här står vi och njuter av solen och för 50 år sedan dog flera miljoner människor på den här platsen. Det KAN ju inte vara sant?". Totalt surrealistiskt. Jag tror att vi alla kände samma sak, det gick absolut inte att greppa.


12. Your favourite fictional book

Moment 22, alla vänner som läser bloggen känner väl till det vid det här laget. Läste de första kapitlen när jag var femton men fattade inte riktigt grejen. Försökte sedan igen när jag var arton, alltså våren 2006, och då jävlar! Satt på bussen hem från skolan, i 45 minuter, varje dag under hela maj och myste med min bok. Dagens höjdpunkt. Har läst om den kanske tre gånger och har förmodligen läst de bästa kapitlen femton gånger. Det slutar aldrig vara roligt!


13. Your favourite non-fictional book

I hjärtat av havet. Gillar inte riktigt based on a true story-böcker. Det blir alltid för mycket weepy-gleepy. Men I hjärtat av havet är fantastisk. Handlar om valfångare från Nantucket i början av 1800-talet. Låter som ett hyfsat torrt ämne, men vilken historia! Helt otroligt, det KAN inte ha hänt på riktigt. Fast det gjorde det. Helt sjukt.

14. Favorite Picture of yourself ALL TIME - Why?

På resa till Brighton med kära Londonvänner, jag var på lite taskigt humör hela resan. Blåsigt som fan. Men när vi var nere vid piren blev alla på jättegott humör, vi sprang omkring och tog bilder, sprang vid vattnet, plockade stenar. Och så hittade vi det här fina konstverket och jag ser ut att vara jätteglad och lycklig. Vilket jag ju var! Hoho.

 

15. A photo of something that makes you happyFår mig ALLTID på gott humör:


http://failblog.org/


http://win.failblog.org/

Kommentarer

Vill du säga något?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din email? (visas bara för mig)

Har du en blogg?

Låt höra!

Trackback
RSS 2.0